Reklam Alanı

Facebook Görüldü Mesajı Engelleme

Facebook’da sohbet ederken ya da mesaj alırken, bunun okunup okunmadığı bilgisini karşı tarafa göstermeme yöntemi pratik olarak tarayıcı eklentileri ile mümkün. Ülkemizde genel olarak en sık kullanılan tarayıcı Google Chrome olduğu için de bu uygulamanın bu tarayıcı üzerinden anlatımı pratik olarak verilmiştir.
Facebook Görüldü Mesajı Engelleme, Facebook Mesajlarının Okundu Bilgisini Yok Etme.
Facebook Mesajlarının Okundu Bilgisini Yok Etme!

Facebook’ta gelen mesajı okuduğunun karşı tarafa haber verilmemesini isteyenler hiç üzülmesin! Çünkü artık gelişen açık kaynak kodlu yazılımların gücü sayesinde bu problemi aşabilmek oldukça basit bir hale geldi! Tek yapmanız gereken gerekli eklentiyi elde edip tarayıcınıza kurabilmek. Bunun için Chrome, Firefox, Opera, Maxthon gibi açık kaynak kodlu internet tarayıcılarına ihtiyacınız var.

Pratik Uygulama

Öncelikle Burada verilen sayfaya giderek eklentiyi (Facebook seen message remover) kurup aktif hale getirmemiz gerekiyor. Verilen linkteki eklentiyi Chrome tarayımıza sorunsuz bir şekilde kuruyoruz. Kurduktan sonra ayarlar sekmesinden uzantılara giriyoruz ve eklentimizin çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz. Her ihtimale karşı Facebook hesabımızdan çıkış yapıyoruz ve Chrome tarayıcımızı yeniden başlatıyoruz. Daha sonra Facebook hesabımıza girdiğimizde artık gelen mesajları okusanız bile bildirimin gitmediğini fark edeceksiniz. İstenmeyen mesajları istenmeyen biçimde okuduğunuzda karşınızdakinin bunu okuduğunuzu bilmesini istemiyorsanız mükemmel bir yöntem!

Hiç yorum yok