Reklam Alanı

Facebook Video indirme

Facebook Download Manager
Facebook üzerinde paylaşılan videoları, kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirebilir ve izleyebilirsiniz. Sizlere önereceğimiz ve uzun yıllar boyunca kullanacağınız programın Internet Download Manager’dır. Bu programı indirip bilgisayarınıza kurarak, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. İnternet üzerinde yüzlerce program tanıtılmakta ve çıkarılmaktadır. Ancak uzun soluklu programlar olmadığı için, ilerde sorunlar çıkarabilmektedir. Ancak Internet Download Manager böyle değildir. 4-5 yıldır aktif olarak kullanılabilen bir programdır.
Facebook üzerinden ücretsiz olarak video indirip MP3'e dönüştürmenizi sağlayan bilgiler.
Download Manager İndirme
İnternet üzerinden Internet Download Manager yazarak bu programı indirebilirsiniz. Programı kurduktan sonra serialini girmeniz istenecektir. Bunun içinde internet üzerinde birçok anlatım bulunmaktadır. Programın serilini girdikten sonra full sürümünü ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.

Facebook Videoları indirmek için Download Manageri Kullanma
Internet Download Manager, bilgisayar açıldıktan sonra otomatik olarak aktif hale gelecektir. Videoları indirmek içinde yapmanız gereken işlem oldukça basittir. Videoyu izlerken üzerinde “Videoyu İndir” seçeneği belirecektir. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Bütün videolarda bu işlemi uygulayabilirsiniz. Ayrıca işlemin güzel yanlarından biriside, bütün video sitelerinde yer alan videoları ücretsiz olarak indirebileceksiniz.

Hangi Videoları İndirebilir
Özellikle Youtube, Dailymotion, Mynet gibi video sitelerinde kolay bir şekilde indirme işlemlerini yapabileceksiniz. Ayrıca programın güzel yanlarında biriside, müzik dinleme sitelerinden Mp3’leri otomatik olarak indirebileceksiniz. Türkçe olarak kurabilmeniz de mümkün olacaktır. Programın serialini girmeyi unutmayınız aksi halde bazen sorunlar verebilecektir. Daha fazla bilgi için sitemizden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok