Reklam Alanı

Youtube MP3 Çevirme ve Youtube MP3 indirme Siteleri

İnternet üzerinden birçok site, Youtube üzerinden mp3 indirme olanağı tanımaktadır. Özel olarak tasarlanan bu sitelerde, video linkini yapıştırarak bunu mp3’e dönüştürebilir ve mp3 olarak indirebilirsiniz. Bu siteleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere bu siteler hakkın bilgi vereceğiz ve bu siteleri tanıtacağız. Bu siteler içerisinde dilediğiniz siteyi kullanabilir ve sevdiğiniz müzikleri ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Siteleri kullanabilmek için üye olmanıza gerek yoktur. Bu yüzden direk olarak siteleri kullanabileceksiniz.
Youtube MP3 Çevirme ve Youtube MP3 indirme Siteleri.
1.Site: http://www.youtube-mp3.org/tr
Videoyu mp3’e dönüştürerek indirebileceğiniz bir sitedir. Sitenin ana dili Türkçe’dir ve kolay bir şekilde kullanabileceksiniz. Youtube üzerinden indireceğiniz videonun linkini kopyalayarak sitede belirtilen yere yapıştırınız. Bu işlemden sonra videoyu dönüştürebilir ve indirme işlemini başlatabilirsiniz. Dönüştürme işlemi ve indirme süresi oldukça hızlıdır.
2.Site: http://youtubemp3donusturucu.com/
Yeni açılan sitelerden birisidir. Bu sitede de videoları mp3’e dönüştürüp indirebileceğiniz bir sistem kullanılmaktadır. Site tarafımızdan kontrol edilmiştir ve sağlam bir şekilde çalışmaktadır. Dönüştürme süresi yaklaşık olarak 1-2 dakika civarında sürmektedir.

3.Site: http://www.flvto.com/
Yabancı alt yapıya sahip bir sitedir. Sitenin dili İngilizce’dir. Bu siteyi kullanarak indirmek istediğiniz videoları önce dönüştürebilir, sonra indirme işlemine başlayabilirsiniz.
4.Site: http://www.youtubemp3yukle.com/
Türkiye lokasyonlu bir sitedir ve çalışır durumdadır. İndirmek istediğiniz videoları burada dönüştürerek indirebilirsiniz. Sistemi oldukça düzenli ve hızlı bir şekilde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok